När det kommer till populära operationer är bröstförstoring den absolut vanligaste på den svenska marknaden. Folk som lider av ofrivilligt håravfall eller känner sig tunnhårig, vill ha någonting som hjälper dem i deras utseende så att de ska slippa oroa sig över sitt hår. Hår förlängningar gör att håret ser tjockare ut och det faller också mycket bättre när man har löshåret i. De här människorna klipper av sitt hår så kort som möjligt så att köparen får så mycket som det går. Man kan hitta löshår som har exakt samma färg som man har på sitt äkta hår, och det blir därför lätt att få ett tjockt hår, det är ju ingen som behöver veta att det inte är äkta. Spännena måste sedan tas ut på kvällen så att man inte sliter på det riktiga håret. Det är mycket enklare än det låter skall sägas. Och är man tunnhårig gör man lätt lite extra för att känna sig fin. En viktig sak som många glömmer inför sitt ingrepp är konsultationen där man diskuterar sina förutsättningar och önskningar med läkaren i fråga.

Comments are closed.