admin

Hårlaser mot håravfall

Flera av dom största kliniken i Stockholm för behandling av tunnhårighet eller håravfall jobbar med hjälp av laser. Under de år tjänsten funnits har fler än 2 500 personer där många har fått ett strålande resultat.
Vi har genom alla dessa kunder fått stor erfarenhet att hitta rätt behandling till våra kunder. Alla människor är olika och det är oerhört viktigt att förstå skälen till hårproblemen och veta vilken behandling som krävs. Alla kunder får individuella behandlingsprogram med olika typer av hårlaser som sedan följs upp med tiden. Speciellt kvinnor har fått mycket fina resultat det senaste året då vi börjat behandla hårbotten med speciella tekniker – både produkter men också med nålterapi. Men framför allt hemlaser behandlingar växer i intresse. Detta beror som sagt självklart på de fina resultat som uppnås.

Comments are closed.